moshaverrkhob
moshaverrkhob

اختلالات خوردن در كودكان، درمان اختلالات خوردن، درمان ترس از غذا خوردن در كودكان امري عادي است و در اكثر اوقات والدين اين مشكلات را به آرامي رفع مي كنند. اما بعضي اوقات شدت اختلالات به اندازه اي است كه از نظر باليني از اهميت زيادي پيدا مي كند و بايد به آن توجه كرد. به طور كلي اختلال هاي زيادي در زمينه غذا خوردن و غذا دادن به كودكان گزارش مي شود، از جمله اين اختلال ها مي توان به نشخوار شيرخوارگي، مشكلات جويدن، هرزه خواري، تاخير در غذا خوردن، پرخوري، رفتارهاي ناراحت كننده در هنگام صرف غذا و عادت هاي عجيب در خوردن اشاره كرد.

اختلالات خوردن در كودكان چيست؟
اختلالات خوردن فقط مربوط به غذا نيست، بلكه بيماري هاي رواني جدي و پيچيده اي است كه بر افراد در هر سن، جنسيت، قوميت و پيشينه تأثير مي گذارند و هم از نظر جسمي و هم از نظر عاطفي مي تواند آسيب جدي ايجاد كند و بالاترين ميزان مرگ و مير را در بين هر بيماري رواني دارد. از نظر آماري، اختلالات خوردن، زنان را بيشتر از مردان تحت تاثير قرار مي دهد و علائم اوليه مي تواند زماني كه كودك ۸ ساله يا كوچكتر است شروع شود. از زمان قرنطينه، تعداد كودكان مبتلا به اختلالات خوردن و ساير مشكلات سلامت روان به طور چشمگيري افزايش يافته است.

پيشنهاد مشاور: اختلال تغذيه دختران : چرا دختران بيشتر تحت تاثير قرار مي گيرند؟

اختلالات خوردن مي تواند زندگي كودك را تحت الشعاع قرار داده، تأثير زيادي بر زندگي آن ها در خانه، مدرسه و اجتماع داشته و در عين حال زندگي كل خانواده را نيز تحت تأثير قرار دهد. مركز مشاوره ستاره ايرانيان با كادري ماهر به كودك و نوجوان شما كمك مي كند تا با موفقيت اختلالات خوردن را پشت سر گذاشته و با سلامت كامل جسمي و رواني مراحل رشد را طي كند.


اختلالات خوردن در كودكان
انواع
۱. بي اشتهايي
وضعيتي كه در آن كودك به دليل ترس شديد و غيرمنطقي از چاق شدن از خوردن كالري كافي امتناع مي كند. بي اشتهايي عصبي معمولا در سنين نوجواني شروع مي شود. از آنجايي كه كودكان مبتلا به بي اشتهايي اغلب در مدرسه خوب عمل مي كنند و محبوب هستند، براي والدين و ساير بزرگسالان دشوار است كه متوجه وجود مشكل شوند. ابتلا دختران به بي اشتهايي عصبي بسيار بيشتر از پسران است، اما اين مي تواند تا حدي به اين دليل باشد كه تشخيص بي اشتهايي در پسران دشوارتر است. علائم اين اختلال شامل موارد زير مي باشد:

كاهش وزن شديد
وزن بسيار كمتر از حد طبيعي
ترس شديد و غير طبيعي از چاق شدن
امتناع از خوردن غذا در اندازه معمول
استفراغ عمدي يا استفاده از ملين ها
ورزش بيش از حد
ناخن هاي ضعيف يا ريزش مو
يبوست
قاعدگي نامنظم
۲. هرزه خواري

هرزه خواري به خوردن مداوم مواد ناخوشايند مانند: خاك رس، كاغذ و… اشاره دارد. اكثر كودكان در اولين سال زندگي، چيزهاي زيادي را به داخل دهان خود وارد مي كنند، زيرا اين راهي است كه با آن اطراف خود را مي‌شناسند. اما آنان در سال هاي آينده، راه اي ديگر از كشف محيط را ياد مي گيرند و چيزهاي خوراكي و غير خوراكي را از هم تشخيص مي دهند. درنتيجه تشخيص اختلال عادت به خوردن خوراكي ها هنگامي رخ مي دهد كه خوردن اين چيزها بعد از سن ۱ و ۲ سالگي نيز ادامه پيدا مي كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-اختلالات خوردن در كودكان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/2/16  ] [ ۱۵ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب